Kroppsfiksering

denne artikkelen er om kroppsfiksering.
Sjanger
Artikkel
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2017.09.05
Tema

 

 

Kroppsfiksering JA, NEI??

 

Er det greit å bytte utseende??
 i  Norge øker kroppsfiksering ofte men er det egentlig greit å bytte utseende eller ikke? Er det greit å dra til legen for å fjerne en skjev nese eller rynker i pannen?  Er det greit å forandre seg fordi andre sier at du ikke er bra nok? Er det sånn at det burde være forbudt eller er det sånn at det er bare noen som skal få lov? hva tenker du?

 

I Norge er det mang som har byttet utseende fordi at de ikke liker hvordan de ser ut og fordi at de mobbet og plaget på grunn av utseende. Er det egentlig greit å forandre seg fordi at de blir mobbet? Jeg synes at det burde være forbudt fordi at mange havner i depresjon fordi at de tenker at de må forandre seg for å bli likt og da blir det et press på at andre også må gjøre det og er det greit?  Men det er også bra med kroppsfiksering fordi at det er mange folk som har en sykdom der at du ser litt annerledes ut og da synes jeg at de skal få forandre det. Men ellers er kroppsfiksering en grunn til at det blir mye kroppspress. Kroppsfiksering er også ekstremt dyrt så det er ikke alle som har kan rå til å betale det. Da blir det ikke likestilling i Norge i hvert fall.

 

Det er mange som har evig varende skader etter det fordi noe gikk galt. Er det da vitsen å betale mye penger når du kan få kader hele livet etterpå?  Eller kan vi være oss selv og være fornøyd for det?

Jeg synes at de med en sykdom eller noe innen medisinsk kan få lov. Mens de uten kan være fornøyd med den de er for alle er forskjellig og vi må være fornøyd med den vi er.  Hva mener du?

 

 

 

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst