Helt perfekt

En skoleoppgave på nynorsk om å være forelsket.
Sjanger
Essay
Språkform
Nynorsk
Lastet opp
2007.10.20

Å være forelska er ein utrolig personleg ting som er vanskeleg å sette ord på. Det kan være helt forferdelig, men å være forelska er også det beste som skjer i livet. Det er en fantastisk følelse eg har inne i meg sjølv, og eg håper selvfølgelig at også han har den same følelsen som meg.

 

Når eg er forelska gjør eg mye rart, for døme kan det hende eg ser inn i en tom skjerm i timevis. Noen gangar er eg overlykkelig mens andre gangar vil eg bare ligge i senga. Eg får noen utrulege humørsvingningar, men det er det vært. Når han ser på meg følar eg meg helt spesiell og det blir kaos i hovudet mitt. ”Kva gjør eg nå? Ser eg tilbake?” Det er spørsmål som eg ofte stiller til meg sjølv. Eg blir fryktelig usikker på meg sjølv, og får ofte veldig dårlig samvittighet utan noen spesiell grunn.

 

Det å være forelska er helt fantastisk! Man ser alt på en positiv måte (når det gjelder han man er forelska i.)Mange gangar kan eg nesten føle at han står rett ved siden av meg, mens han i virkeligheten er fleire mil unna. Man føler rett og slett at man tar på skyene! Noen bruker fargen rød for å representere forelskelse, men det gjør ikkje eg. Eg føler at forelsking er alle fargene i regnbuen. Man gjør absolutt alt for å finne ut noe om personen man er forelska i. Hvor han bor, kva han tenker og føler, kva han liker og ikkje minst om han liker meg.

 

Eg får hjertet i halsen og sommerfugler i magen når eg tenker på ham. Det er nesten skremmende at eg kan ha så sterke følelsar for en person eg så vidt kjenner! Han gir meg betre sjølvtillit og eg føler meg for første gang i mitt liv vakker!

 

Eg har ikkje lyst til å fortelje noen om at eg er forelska, det er bare min følelse. Men samtidig har eg lyst til å rope det ut! Rope hvor fantastisk, skjønn, søt, snill og nydelig han er. Han er helt perfekt! Helt perfekt for meg.

 

Eg er på vei til skolen. Eg har stått opp med feil fot i dag, og tenker bare på hvor forferdelig dagen kommer til å være. Når eg akkurat er på vei inn til skolen ser eg ham. Han ser bort på meg og blikka våre møtes.

”Kva skal eg gjøre?” Tenker eg. Eg får sommerfugler i magen, og fortsetter å gå. Resten av dagen ser han på meg flere gangar. Ja, faktisk resten av uka. Men eg vet ikkje kva eg skal gjøre. Eg lurer på om vennene mine ser det, ser at eg er forelska…

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst