9/11-2001 - Terror?

En stil om konspirasjonsteorier knyttet til terrorangrepet i USA 11. september 2001.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2008.01.03

Hva skjedde egentlig denne grusomme dagen der alt gikk til dundass? I korte trekk ble to enorme bygninger laget av stål og betong truffet av to passasjerfly av typen Boing 767. Et fly traff hovedkvartere til militæret i USA med navn Pentagon og et fly som trolig var på vei til Det hvite hus styrtet i Shakeswille. Det er 19 ”Al Quida medlemmer” som kapret flyene og fløy dem til målene sine. Det er utrolig rart at 8 av dem er registrert i live den dag i dag. CNN har også hatt ett intervju med 4 av dem. Høres dette litt sprøtt ut? De 19 Al Quida medlemmene har for øvrig ikke noe tilknytting Al Quida overhode, de var heller ikke på listene over passasjerer på noen av flyene.

 

Det er mye som skjedde denne dagen, myten om terrorister og konstruksjonsfeil av WTC (World Trade Center). Selv om flere reportere sa at dette var kontrollert sprengning av bygningene den dagen det skjedde vrengte media det like vell rundt og beskyldte Osama Bin Laden og sitt ”Crew” som syndebukkene. Det er kanskje ikke så rart at alle tror de tok på seg skylden for hendelsen når plantet bevis av Osama Bin Laden som innrømmer det. Men for de som ikke viste det var det ikke Osama som kom med uttalelsen. Osama er ikke så mørk i huden som det personen på filmen er, personen på filmen hadde ikke et stort arr i ansiktet som Osama har, Osama har ikke så bred nese som det personen i filmen har. Det er to forskjellige menn.

 

WTC er bygget som en netting. Stikker man en penn inn igjennom nettingen blir ikke hele nettingen ødelagt. Varmen til flybensin brenner 500 grader lavere en smeltegrensen til stål. Stål kan likevel bøye seg og være fleksibel på flybensins varmeste punkt, men da må varmen holde seg der over lengre tid. Noen gang sett ett fly styrte og eksplodere? Flybensinen antennes og brennes opp på sekunder. Du ser i tilegg en hel del flyrester som er i fin form.

 

WTC falt i fritt fall. Det vil si på mellom 8 og 10 sekunder. Samme hastighet som hva en biljardkule ville falt. Man ville jo tro at en ting faller saktere og saktere fordi den hadde så mye motstand under seg? De falt akkurat som det var noe som skøyv unna det som var under. For eksempel bomber.

 

WTC hadde også en kjerne. En kjerne som gikk fra topp til bunn av bygningen. Hvor ble det av den? Jo, du har en kjemisk blanding kalt Thermite, det smelter stål som en kniv skjærer igjennom smør. Man ser tydelige spor etter thermite eller Thermate som er en blanding som smelter metall enda fortere. Man gjenkjenner thermite og thermate ved å se etter hvit røyk. Man kunne se det på flere steder når bygningene faller.

 

Når en bygning faller til grus som WTC gjorde er det ikke en eller to store eksplosjoner. Det er flere 1000 små. Og som regel når en bygning faller ved kontrollerte forhold imploderer det istedenfor å eksplodere for og ikke skade bygningene rundt. Det er første gang noen sinne at en stålbygning faller i bakken og det er første gang en bygning eksploderer for å falle i bakken. Det viste seg at denne metoden de brukte her var effektiv for å forvirre folk som har jobbet med dette i mange år. Det er studert og analysert i flere år og flere og flere velger å tro at dette var kontrollert. Al Quida har ikke adgang eller makten til å få til noe som dette, men en annen viktig person som har det er George W. Bush. Han har også makten til å si til CNN at de skal vise det han sier. CNN er verdens største nyhetskanal. Ville ikke dere trodd på det som ble sagt der?

 

Man kan også trekke inn hvorfor George W. Bush ble president i USA. Broren til Bush er medeier i ett av USA’s ledene nyhetskanaler ved navn FOXnews. FOXnews var den eneste og blant de siste til å fortelle hvem som vant valget da Bush ble president. Etter at FOXnews gikk ut med at BUSH vant valget gikk samtlige nyhetskanaler ut og sa det samme, tidligere hadde de sagt at det var Al Gore som vant. Korrupsjon er et viktig begrep når man skal beskrive USA. Opp igjennom historien har USA vært det landet i verden som har vært mest korrupte. Den kalde krigen kan nevnes som et veldig godt eksempel på korrupsjon. Hvordan kan USA få så usannsynlig mye våpen på så kort tid, og tilegg tjene på det? Hvis noen av dere har sett filmen ”Lord of war” så skjønner dere hva jeg mener. Lord of war beskriver hvordan det hele foregikk på en veldig enkel og oversiktlig måte.

 

WTC bygning nr 7, har dere kanskje ikke hør om? Jo da, vis dere fulgte med på nyhetene godt nok over lang nok tid den dagen fikk dere det kanskje med dere. Men det er ikke så lett og huske siden ingen nyhetskanal tok for seg det som skjedde og tok det som en selvfølge at skadene fra bygning en og to og varmen de skapte gjorde at den falt. Men det er feil. Det er så feil at du kan le av det. Bygning nr 7 ble felt under kontrollerte forhold. Det er bevist, det er som å løse en sudoku eller ett kryssord, finn alle brikkene og du kommer frem til en fasit. Det er det som er tilfelle her. Alle tallene er funnet og svaret er løst. Bygningen hadde små skader på den ene siden i de nedre etasjene. Det vil si at bygningen ville falt til den ene siden, men det gjorde den ikke, den falt ned i sine fotspor. Samme som bygning en og to.

 

Pentagon, kanskje det mest åpenbare feilen de som sto bak etterlot seg når de skulle lage en terroraksjon som dette. Det er ikke mulig å fly et så stort fly inn der hvor det traff med mindre du har enrome ferdigheter. Han som er blitt erklært skyldig i hendelsen er i live og er ikke flink nok til å kunne lande et lite fly, han har ikke kunnskaper nok til å kunne fly et fly på denne størrelsen.

 

Flyet som liksom traff pentagon fortampet helt. Det var ikke tegn til flykrasj i det hele tatt. Derimot kan en rakett gjøre skaden det flyet gjorde. Dessuten var flyet som traff pentagon for stort til å passe inn i hullet som var i pentagon. Bare noen dager etter hendelsen ble jorden utenfor pentagon dekket med grus og sand for å skjule alle mulige spor. Regjeringen i USA nekter også å fri gi alle video opptak av episoden. Selv om flyet fordampet av varmen klarte de å gjenkjenne 98 personer inkludert pilotene. Det er snakk om 12 tonn med titan bare i motorene.

 

Det var ett fly de fleste glemmer når de tenker på det som skjedde og det er det flyet som styrtet i Shakeswille. Flyet var trolig påvei til det hvite hus. Men i stedet for styrtet det før det kom så langt. Bilder og filmer fra stedet viser ingen bagasje og ingen flyrester, det eneste man kan se er et hull i bakken og noen arbeidere vandre rundt.

 

Thema rapporten er en rapport 911 komisjonen gikk ut med 5 år etter hendelsen. Punkt for punkt kan motbevises, de har til og med utelatt bygning nr 7 og forklaringer på glødende metall som kunne sees over en uke etter at bygningene falt.

 

Dette er bare en brøkdel av hva folk har funnet ut i ettertid, vis dette viker fornuftig eller at du tviler på det som står kan du skjekke det ut selv, jeg kan i tillegg henvise til filmer som er laget om hendelsen:

- Loose change 2nd edition
- Zeitgeist, part 2
- 911 mysteries
- 911 blouprints for truth

 

Dette er fire filmer som går dirkete på hendelsen, forklarer bit for bit hva som skjedde og hvorfor. De stiller spørsmål og svarer, henviser til thema rapporten og motsier det meste.

 

Det er på tide at verden åpner øynene sine og ikke tror på alt som kommer ut av munnen på en som sitter forran kamera på CNN. USA er korrupt og får til det de vil. Legg brikkene sammen og de ser klart og tydelig at Al Quida ikke kunne stått bak hendelsen.

 

Håper dette var oppsiktsvekkende og at du som leser vil se at ting ikke alltid er som det blir fremstilt i media.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst