Annerledes

Om rasisme.
Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2000.05.18
Tema
Rasisme

På skolebussen satt jeg og overhørte en samtale mellom to norske, svært høylytte gutter. Der var ikke mangel på verken «niggere», «svartinger», eller andre ulumskheter i ordforrådet deres. Jeg leste for en stund siden at en av tre innvandrere føler seg trakassert der de bor. Kan dette ha en sammenheng? Et sentralt emne i diskusjonen var: Hvorfor kommer disse voldlige villmennene til Norge?

 

Alle intelligente mennesker lurer på: Hva er meninga med at de utlendingene kommer hit? Noen sier at det er vi som ikke liker dem det er noe galt med, men jeg bare spør jeg: Holder det ikke at vi kontinuerlig ser dem på film, innsamlingsbøsser? For ikke å snakke om at vi i hytt og pine deler ut fredspriser til folk med alle slags rare kulturer. Viser ikke dette nordmannens vidsyn og gavmildhet i forhold til mennesker av andre hudfarger? Selv om vi altså ikke ønsker disse menneskene velkommen i landet.

 

Når det til tider allikevel er problemer i forholdene mellom den innfødte normann og innflytteren, er det sannsynligvis på grunn av manglende kunnskaper. Hos oss? Nehei! Hos innvandreren så klart!

 

Hvis bare disse innvandrerne kunne forstått at det er visse krav en må fylle opp her i verden! (med mindre man er arisk) En komiker ved navn Are Kalvø sa en gang: «Hvis du vil bli likt som utlending i Norge, bør du helst være berømt forfatter, spille hardingfele, minst ett eksotisk instrument og være gift med Håkon Magnus».

 

For 500 år siden ble Europa militært overlegne de andre kontinentene. Kolonitiden begynte ganske snart. Heldigvis kom Europeerne fort i gang med å bekjempe «de ville» menneskene. De fleste ble brukt som slaver, mens store mengder ble utryddet umiddelbart.

 

Europeerne rettferdiggjorde disse handlingene ved å fortelle at «de andre» ikke var fullverdige mennesker. Videre har vi Hitler som tråkka stien videre. I dag har vi Hagen & co. Hagen var foresten i retten her om dagen. På tilskuerbenken, vel og merke. Det var en sak mellom noen mørkhudede ungdommer. Pressen spekulerte lenge på grunnen til at han beæret dem med litt av sin kostbare tid. Kunne det være at han ville støtte dem i denne harde tiden med mulighet for hjemsendelse?

 

La oss hylle Hvit Valgallianse med sitt kamprop! «Stopp innvandringen! Hjelp de fremmede hjem»

 

Jeg ble henrykt da den lille nabojenta, (som har sitt første år på skolen) forleden dag kom bort og fortalte meg om Gud som under skapelsen hadde stekt noen av brødene alt for mye, så de ble sorte og ubruklige. I mangel av noe annet sted, hadde han kasta dem på fjellet. Er det dette de lærer i barneskolen i dag? Jeg synes skolesystemet fortjener mye hederlig omtale for alt det nyttige de lærer barna før de sender dem ut i den ville verden.

 

Mobb broren min. Nei til et fargerikt fellesskap og et flerkulturellt samfunn!

 

Til sist vil jeg gjerne tilføye: Jeg synes at alle av arisk rase burde være mere takknemlige for at vi ikke er annerledes, eller dummere og dårligere enn alle de andre.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst