Blondiner

Hva jeg mener om forskjellige blondiner.
Sjanger
Kåseri
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2007.02.26

Blondiner har vel ikke akkurat det beste rykte? Men de er søte, slemme, gode og dumme mennesker som oss alle. Det er egentlig ikke vanskelig å oppdage blondiner. Du trenger ikke hjelp en gang, fordi de skiller seg veldig ut. Hvorfor det? Er det fordi de vil ha oppmerksomhet at de oppfører seg sånn? Eller kanskje de ikke kan noe for det?

 

Noen blondiner er kanskje veldig opptatt av utseendet, mens andre er mer opptatt av hvem som kom først av høna eller egget. Jeg selv er ikke blond, men kinderegg blond. Det er altså at du er mørk utenpå, men blond inni. Å være blond menes med at du er dum, og blondiner framstilles som dumme vesener, men er de det? Eller tar det bare litt for lang tid før de forstår sammenhengen. En dag, eller tre uker? Kanskje en måned, eller bare et år?

 

Blondiner kan gjøre de merkeligste ting, jeg er vel litt erfaren med blondiner, siden de kryr rundt meg som små forvirrede maur over alt. De dukker opp med de uvesentlige kommentarer, gjør helt unormale ting, som blir veldig normalt for blondnier. Kan ta eksempler: Noen prøver å drepe en fugl ved å kaste den utenfor et stup? Men går det an? Det skjønner de ikke. Går klokka på veggen virkelig mot høyre? Eller har den som oppfunnet klokka bare gjort litt feil? Og plutselig en dag går de rett på vinduet. Jeg kan nok innrømme at jeg har gjort det en gang – okey da, tre ganger, men det er ikke min skyld at de vasker vinduene så godt.

 

Slemme blondiner: Slemme blondiner er wannabe jenter som tror de eier alt og har alt. De går som regel med skrekkende rosa farger og de nye Puma skoene i sølv. Kroppen ser ut som en bimbo, men hjernen er tom som et eggeskall uten plomma.

 

Søte blondiner: Søte blondiner er morsomme, men rare. De kan for eksempel sørge over en levende fugl som de tror er dø, og de skjønner først etter at fuglen har bæsjet på hodet dems, at den er levende.

 

Gode blondiner: Gode blondiner er snille og gode. Noen stakkarer er bare rett og slett født med en lys hårfarge, mens andre farger det. De er trofaste og forståelsesfulle, men når de prøver å være morsomme gjør de deg bare kvalm. Hvis du sitter ved et bord og spiser et deilig stykke sjokoladekake. Mens du og blondinen nyter kaken, sier hun plutselig: ” Jeg så den flate, skviste, gøggete, grønne frosken på veien i går ”. Og du mister selvfølgelig appetitten. Gode blondiner vet ikke helt hva de skal si i rett tid.

 

Dumme blondiner: Dumme blondiner er blondiner som tryner over en trådløs telefon, og som tror at månen er nærmere enn Bergen, fordi de kan se månen og ikke Bergen.

 

Så kanskje det er sant allikevel at blondiner er dumme vesener? Men husk at ingen er perfekte. Noen heldigere enn andre, men vi er mennesker alle sammen. Både dumme, slemme, søte og snille mennesker har vi på denne blå jord.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst