Den 10. landeplage

Eit kåseri om innvandring.

Sjanger
Kåseri
Språkform
Nynorsk
Lastet opp
2007.05.14

No ser vi mange innvandrarar i Oslo, og er i seg sjølv greitt, men om natta ser det bokstavlig talt svart ut. Mc’Donalds og fleire restaurantar blir fråståle god mat, bl.a. Nambrød og Bekenpai Au Sup’e, som truleg er mest populært blant sot røyra.

 

Du såg kanskje den episoden med Rikets Røst på tv 2, då CP ramma Jesper Odelberg var vekter på eit kjøpesenter? Han avslørte ein stor svart mann stele tyggegummi frå ein Rema butikk. ”JA, ein neger” som han sa sjølv. Med andre ord kan man vel samanlikne sot røyra med den svarte fuglen Pip – Pip, som fauk frå båtar til båtar og stal Bekenpai Au Sup’e, nett som innvandrarane gjer med restaurantane våre. Og kva med dei gongane dei faktisk er villege til å kjøpe mat og klede? Jo det skal eg fortelje dykk, viss de ikkje viste det frå før. Dei pruta! I Oslo kjenner du ikkje ei kassadame på Cubus som ikkje høyrer daglig: ”Hondre og femti! Min siste bod!”

 

Muslimar er ikkje takknemlege for opphaldstillatelsen. Dei får bli i Noreg, og kva er takka? Respektlause muslimar som går som nokre klesskap og bredar seg i fortaua. Og litt spøk om karikatur teikningar av profeten Mohammad tålte dei tydeligvis ikkje. Og dersom Erna Solberg eller Jens Stoltenberg les dette, så ta det opp. Få dei ut!

 

Tenk på dei som bur i Vågsøy Kommune då? Dei får ikkje sove om netene pga. ein svær tankbåt ligg på den andre sida av Måløy. Kven veit, det kan jo vere eit klart terrormål for muslimar. Men rasist er eg ikkje. Berre litt irritert og skremt av den muslimske oppførselen. Det er jo heilt uhøyrt. Man blir rett og slett forbanna! Hadde dei berre oppført seg litt meir som folk, og ikkje nykastrerte apekattar, så hadde eg og mange andre vert fornøgde. Då kunne dei berre bo i Noreg for min del, (så lenge dei brukte refleksvest om kvelden) :-). Og til dykk som jobbar med avistrykking, ver så snill og ikkje trykk denne teksten i aviser, så slepp vi 3. verdskrig ei stund til :)

 

Her kommer litt fakta:

 

Dersom alle skulle ete som muslimar, ville jorda bli overbefolka av grisar. Og mange slaktarar må ta ny utanning som halal slaktarar. Dersom alle var muslimar, ville verken betelskipet eller indremisjonen eksistert. Då kunne ikkje Noreg vere ein sjøfartsnasjon fordi muslimar ikkje vil bade. Då måtte alle kvinner i verda gå med burka, og for å gjere ein ting klart, vi nordmenn tenner ikkje på burka å bart! Så derfor synest eg og andre at det ikkje treng og bli overflod av muslimar. Vi treng dei kristne og.

 

”Det er nordmenn som er bra. Det er nordmenn som er best. Det er nordmenn som kan drikke mest, og spy vilt på kvar einaste fest!”

 

Det var eit utdrag frå ein song eg har høyrd, men eg hugsar ikkje kven som har den, eller kvar eg har høyrd den, men den var i alle fall bra. Men i det minste må det vere lov til å snakke ut om muslimane som eg gjer no, utan at du får ei kule i panna. Og på Måløy dagane må ein passe seg. Eg veit det er freistande å gå bort til dei pakkisbodene som sel ringar og kjedar, men ikkje gjer same feilen som eg gjorde. Eg tok på meg ein kul ring også kaldt ”Knuckle krusher”, men fekk han ikkje av igjen, så eg sprang som bare faen bort til bowlingen, i tilfelle dei skulle kappe av meg fingeren eller noko verre. Og det andre du kanskje tenker når du går bort til ei bod er kvar dei har fått alt frå. Jo, dei har kjøpt det svin billig i heimelandet og seller det 5 gongar så dyrt! Så, heilt til slutt berre for å hemne seg litt på muslimane: ikkje kjøp, men TAAAAA!:-)

 

Alt i alt. Ver forsiktig når du reiser til Irak eller eit land med muslimar, så kan det hende at du i alle fall får behalde livet når du kommer tilbake til Noreg. Men det beste ville jo vere å halde seg heime då.

 

Takk for mi merksemd.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst