Anders Behring Breivik

Detta er min meining av ABB.

Skrevet i 8. klasse.

Sjanger
Leserinnlegg
Språkform
Nynorsk
Lastet opp
2012.04.16

Hei! Eg er eigentlig ganske opprørt akkurat nå, i dag den 16.04.2012 blei Breivik sin rettssak starta. Den ska vare i ti ukar. Ja! 10 lange ukar. Dette synes eg er heilt tåpelig. Dette er jo akkurat kva han ønska! Å få masse oppmerksomheit i ti ukar fra heile verden. Eg syns jo dette er teit pga når han får så mye oppmerksomheit som detta bler han meir fornøgd og jo mer fornøgd han bler jo meir kokos blir han i hovudet.

 

Denne rettssalen som startet i dag, grunnen til at den varer så pass lenge er jo fordi det er kjempe mange menneske som har sine meningitt og si. Så i 70 dagar i strekk så skal dessa menneskjene og Anders sitte inne i rettssalen .

 

Som eg sa så begynte retts saken i dag. Og då viste han ein video for eit våpen han brukte på utøya. Det var ein propagandavideo han publiserte på nettet rett før terrorhandlingane. Altså på ein måte ein reklame film. Men det som var så rart var at han begynte å grine. Ja! Han grein inne i rettssalen. For an alle, og sa at «han blei rørt av seg sjøl». Det er overalt på ny hetane.

 

Så, om hovudskrifte. Han får jo ikkje livsstraff, og heller ikkje det mesta det går an å få i fengsel. Det er meiningen at han ska sitta inne i 21 år. Men det bler neppe så lenge. Så eg trur han kjem te å sitte inne i kanskje 17 år ellar meir. Det bler jo sagt at han ska sitta inne i noen år så bli sat inne på eit såkalt «sjukehus» for folk så ikkje tenkjar heilt klart. Og eit eksempel på det er jo Breivik. Men når han bler sat i fengsel, bler han sat heilt aleine. Fordi alle de andre i fengselet har trua Anders ved å drepa han. Så han bler sat aleine i eit egent fengsel.

 

Når det gjeld kor smart han er, så er det mange så sier at han er kjempe smart. Men eg syns det motsette. Men på noen måter er han ganske smart. Han lagde jo 10 forskjellige «personar» som eigentlig ikkje fins. Men han hacket seg innpå ein pc og registrerte 10 personar og bestilte stoff til bomba.

 

Dette va då min meining av Andersk Behring Breivik.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst