Bruken av anabole steroider blant gutter

Bruken av doping blant gutter.
Sjanger
Leserinnlegg
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2005.11.15
Tema
Doping

I løpet av de siste 20 årene har bruken av anabole steroider økt voldsomt. I USA ser man at barn allerede nede i 13-års alderen doper seg og får kanskje ødelagt kroppene sine med steroider. Hva kan være grunnen til at gutter ofrer livet sitt av bivirkningene for å få et bedre utseende?

 

Noe av grunnen til at gutter kanskje kommer inn i dette miljøet kan være de mannlige idolene, Hvis du ser på dem så ser de ganske veltrente ut og har sikkert trent i mange år for å se sånn ut. (Med dop eller uten)

 

Og nå vil alle andre ”småbarn” se sånn ut også. Det er helt umulig for en ung gutt å se ut som en voksen mann, uten å dope seg. Men noen ganger er Rambo-Looket og Verdensmester tittelen for attraktiv.

 

Hvis du tror at når du bruker anabole steroider så er det bare å ta noen piller der og da, og vips så får du en mer muskuløs kropp, og kanskje få bedre resultater på idrettsbanen, tror du meget feil. Når du doper deg er det ekstremt viktig ikke å slappe av, men du må F. eks trene hardt i et treningsstudio, med Max vekt i benken over en lengre tid. Jo lengre du løfter med musklene på max vekt, jo mer oppnår du det mandige looket.

 

Og så kommer det fæle. For det første er det ulovlig å bruke det, og hvis du bruker det og politiet catcher deg kan du bli satt på barnehjem og få en prikk på rullebladet, Og treningsstudioet du trente på blir saksøkt, og du får hele gjengen på nakken.

 

Men dette er bare litt..!! Kroppen din kan også ikke bli så fin som du trodde når du lurte på om du skulle bestille 10 kilo med ANADROL; (Anabole steroider)

 

Bivirkningene er store. DU kan få store hjerteproblemer pga. det vokser unormalt fort, du kan miste sexlysten, du blir deprimert, du kan få store, Store BITCH TITS, Det er vel kanskje det verste for deg som ville oppnå et mandigere look??

 

Og i tillegg til dette kan kroppen din få uren hud, miste hår, få kviser og bulker i kroppen. Og det er også høy risiko for å få psykiske problemer, og dette kan du IKKE fjerne… SÅ ER ALT DETTE VERDT ALLE DE BIVIRKNINGENE DU KAN FÅ???? JEG MENER IKKE DET, men det er bare mitt syn, og allerede, har mange brukt dette stoffet og dødd..

 

Så finnes det alltids noen som er ”heldige” og ikke har fått noen bivirkninger, aldri blitt catchet og alt er bare ”vel og bra”, og du står øverst på pallen i F. eks VM, hva ville du ha tenkt da??? Når du vet at du har dopet deg for å jukse deg oppover resultatlistene, mens de andre utøverne har slitt seg i gjennom hver trenings økt på en ”vanlig” måte uten noen misbruk av dop.

 

Men hvis du først har bestemt deg, og bruker dette stoffet, vil nok klassekameratene dine se litt rart på deg når musklene dine vokser ekstremt mye, over en kort periode.  

 

En annen fare er at når du først har latt deg selv bruke Anabole Steroider, så er det kanskje ikke så langt til andre dopingsmidler som Ecstasy+++ Når du først har begynt og er inne i miljøet kan det være vanskelig å komme ut…

  

Konklusjonen av dette er vel at den eneste muligheten for å se bedre ut og få en sunnere kropp over lang tid og slippe å få alle de grusomme bivirkningene, er god gammeldags HARD trening. En sunn og veltrent kropp vil vare livet ut.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst