Dårlige kyssere og andre viktige verdensproblemer

Et leserinnlegg/svar på artikkel om en kysseskole i USA.

Karakter: 5

Sjanger
Leserinnlegg
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2005.04.05

Jeg fant en artikkel på VG`s nettside som provoserte meg skikkelig. Artikkelen er fra mandag 14/ 2-2005, og handler om en skole i Seattle, USA der du kan lære deg å kysse bedre. Først trodde jeg det var en spøk, at det skulle komme noe mer fornuftig utover i artikkelen, men overskriften var sann, det finnes en skole i USA der man kan lære seg å bli en bedre kysser, på den såkalte Kissing School. Det kan jo bare være noen vaskeekte, dumme amerikanere som bretter opp lommeboka si og gidder å betale hele 280 dollar for en opplæring om kyssing!

 

Det er jo sant at det finnes noen her i denne verden som ikke i det hele tatt har teken på kyssing, men at de skal bruke pengene sine på noe sånt! Tenk heller på barna i Afrika sier nå jeg, der bare det å få tak i mat er et problem. Da syns jeg ikke så veldig synd på mennesker som ikke kan kysse.

 

Jeg blir skikkelig flau over mennesker som i det hele tatt kommer på den ideen om å starte en kysseskole, der ”lærerne” står og analyserer kyssingen til ”elevene”, og undervisningen foregår både i teori og praksis. At noen gidder å bruke tiden sin på noe sånt er ganske utrolig.

 

Selvfølgelig er dårlig kyssing helt forferdelig, men verden går ikke under av den grunn, og det må da finnes noen her i verden som ikke er så utrolig flinke til å kysse!

 

Det er jo viktig å fokusere på kjærlighet, men ett sted syns jeg grensen går, det fins viktigere ting i samfunnet som for eksempel skilsmisser, foreldrerett og lignende. Hvorfor gidder staten å bruke penger på en kysseskole når det fins mye viktigere ting her i verden å bruke tid og penger på!?

 

Jeg syns det man bruker penger og tid på burde ha en mening, og hvordan kan denne kysseskolen gi noen mening for samfunnet? Verdensproblemer blir ikke løst selv om folk kan kysse bedre.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst