Kjeledress i kantina

Kjeledress i kantina er ikke poplulært...
Sjanger
Leserinnlegg
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2004.11.29
Tema
Mote

Når vi er på verkstedet må vi bruke kjeledress,  men så fort vi vil gå i kantina bare for å kjøpe mat må vi skifte. Etter et lite friminutt kommer vi alltid for sent tilbake til timen, bare pga at vi må skifte fra dress til vanlige klær. I garderoben er det trangt og alle vill skifte så fort som mulig, det blir kø for å komme seg til skape sitt.

 

Det tar gjerne 5 min. til alle er kommet ut og da er det ca. 5 min. igjen av friminuttet, og vi rekker så vidt å komme oss til kantina. Og dette blir fort ett problem.

 

Kantine folkene sier at vi ikke er reine nok eller ser ikke bra  ut med arbeidsklær i kantina. For oss blir jo det en slags diskriminering. Vi blir bortvist fra kantinen, mens alle andre på skolen slipper å stresse for at de skal skifte.

 

På denne skolen er det mye besøkende utenfra som kommer, og skolepersonalet vil sikkert ikke at skolen skal se ut som et grisehus, men vi vil bare handle, ikke sitte der. Så min mening er at det er for mye fokus på fasade på denne skolen. Greit nok at skolen var dyr, men at vi ikke skal få handle i kantina er bare teit. Vi bader jo ikke i olje og sånt. Så vi håper på en ordning.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst