Bare Bea

Referat fra filmen "Bare Bea", inkludert hvordan filmen ender.
Sjanger
Referat
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2004.11.03
Tema
Filmer

Bea er ei jente på 16 år. Hun går i første gym og skriver i skoleavisen. Hun er også den siste i vennegjengen som ikke har hatt sex, noe som ergrer henne noe grenseløst. I tillegg har Bea søkt på en forfatterskole i Canada, noe som ikke foreldrene hennes er så glad for. Med andre ord, er det mye som hender i Beas liv, bortsett fra på et område, der det ikke ser ut til å hende noe med det første heller.

 

En dag skjer det et mirakel. Skolens Don Juan, den kule tredjeklassingen og elevrådslederen Daniel, fatter plutselig interesse for henne. Bea blir selvfølgelig helt på knærne etter han, og mange dører blir åpnet. Gjengen til Bea blir nå invitert på de tøffeste festene, og får i tillegg innpass i Daniels kameratflokk. Daniels kameratflokk består da av alle andre kule og kjekke gutter. Men nå gjenstår bare ett problem. Venninnene til Bea mener at den første gangen man skal ligge med noen, må man ALDRI gjøre det med noen man er forelsket i, for det blir alltid mislykket. De legger ut på leting for å finne en gutt å debutere med.

 

Mia, en av venninnene, kobler Bea sammen med Anders, en gutt på 19 som vil bli grisebonde. Bea inviterer han hjem til seg. De har en koselig kveld, som ender i et klønete og flaut samleie slik det ble spådd av venninnene. Neste dag samles jentene, og feirer debuten med et stykke knallrosa marsipankake. De er alle enige om at Bea nå kan vie all sin oppmerksomhet mot Daniel.

 

Nå oppstår det et nytt problem. Ingen har fortalt Anders om hans rolle i dette spillet, noe som gjør at Anders tror at de har noe på gang. Han ringer henne hver dag, og dukker opp samme dag Daniel skal plukke opp Bea i en kabriolet. Bea er ikke interessert i Anders, hun vil ha Daniel. Slik at hun og venninnene kan gjøre alle de kule og riktige tingene. Men, vil hun egentlig gjøre det som alle synes hun burde ville? Bea innser at hun innerst inne vil ha Anders, og gjør det slutt med Daniel, fremfor hele kameratgjengen. Alle får selvfølgelig hakeslepp, ingen slår opp med den populære, kjekke Daniel.

 

Bea oppsøker Anders, og ber han om unnskyldning for at hun har såret ham. De blir enige om å bli sammen. Plutselig får Bea et brev i posten fra skolen i Canada. Hun har kommet inn! Når avreisen nærmer seg, møter Anders opp på flyplassen for å ta farvel. Men det hele ender med en kjapp en innpå et toalett i nærheten.

 

<bilde>

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst