"Må eg alltid vere lik meg"

Samandrag av novella ”Må eg alltid vere lik meg”  fra 9. klassebok.

Sjanger
Referat
Språkform
Nynorsk
Lastet opp
2005.10.17

Linda er ei jente på 13 år som er kjempeflink på skulen og forelska i ein gut som hete Geir. Linda følar seg veldig ekkel etter at ho hadde kasta ein stor kalkulator i tryne på han fordi han hadde småflirt etter at ho hadde revet Åse i håret da Åse hadde kala henne geniet. Var det ein ting Linda ikkje likte lenger var det å bli kalla geniet og skolelys. Alle kalla henne det. ho var lei av å være den snille Linda.

 

Etter ein prat med mora gjekk Linda ut. Ho gjekk til ho sto ved postkassa til Geir. Ho så Geirs vindaug sto på gløtt og hørde jentelatter der i frå. Hedda, (lislesystera til Geir) kom skvettane fram og sa at Geir og Karianne var kjærastar. Det likte Linda dårleg, så ho kjærte av fletta til Hedda slik at Hedda sprang inn hylande. Geir oppdaga dette og ropte at Linda skulle bli der nede ved postkassa.

 

Da Geir kom ned til postkassa var han forferda og spurte Linda korleis ho kunne gjøre noko sånt, sida ho alltid var perfekt. Linda blei så irritert av det Geir sa at ho kylte solkalkulatoren i et nettingsgjerde. Da ho hadde roa seg ned etter utbroddet og sto der flau sa Geir noko morsamt slik at dei måtte flire. Så da sto dei der, flirte og hygget seg i lag.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst