Real Madrid

Handlingsreferat av filmen "Real Madrid".

Sjanger
Referat
Språkform
Bokmål
Lastet opp
2009.01.28
Tema
Filmer

Jeg heter Jong, og jeg har en kjæreste som er Beckham gal. Jeg og henne pleier å være sammen etter skoletid, men nå som jeg finner ut at hun er gal etter spilleren så møter jeg ikke henne ofte lenger. Jeg trodde hun var glad i meg. Jeg liker ikke at japanske jenter liker Beckham særlig kjæresten min.

 

Jong tenker på kjæresten sin, og han ringer til henne med mobilen. Hun ville dra med han til kinoen og de andre stedene han tar henne med, mens de går til T-banen så ser henne Beckham som spiller på en Tv innen i en butikk. Jong blir sur når han ser at kjæresten hans ser på Beckham, fordi hun ikke vil går fra stedet hun er nå. Jong drar henne med seg til T-banen hvor henne sover.

 

Dagen etter så er begge to på skolen, hvor de arbeider med skolearbeidet som de har fått av læreren. Jong ser på kjæresten sin som driver og snakker med venninna si som også er Beckham gal.

 

Nå som Jong er på vei hjem, så ringer han til dama si, og spør de skal møtes. Hun later som at hun er syk fordi at hun vil se fotball kampen hvor Beckham spiller. Jong ser de er på vei til klubben hvor de skal se kampen mellom Real Madrid og et annet lag. Jong følger etter dem, mens de går, så han at kjæresten ser på kampen. Han blir så sint for at hun løy for å se kampen. Han gir henne to muligheter enten velger du meg eller Beckham.’

 

På vei hjem ser han bare Beckham bilder på veien, altså som reklamer. Når finalekampen mellom Real Madrid og et annet lag starter så blir de sammen igjen. Han godtar at henne liker Beckham og Jong.

 

Senegal:

Fem gutter spiller fotball, en av guttene sier hva slags spiller de er fra Real Madrid. En av dem er David- Beckham altså han som deler ut navnene. De spiller fotball med en dårlig ball på et området hvor det er sand, men et mål har de.

 

Fotball som ligger rett ved siden av skolen hvor Abe går. Abe følger med på det som skjer i fotball banen, men ikke på tavla hvor han bør følge med. Skolen som han går på er ute, siden de ikke har råd til en bedre skole. Abe som sitter på en benk bruker fotballen sin til å lære seg triks. Læreren ser at Abe gjør dette så han spør om å få fotballballen slik at blir ro i klassen. Han gir fotballen og læreren sier gå å regn ut regnestykket på tavla. Han skriver et galt svar, siden den var så enkel så ler alle andre i klassen.

 

Læreren kommer hjem til Abe og snakker med faren til Abe. Faren til Abe får vite at sønnen hans er kasta ut av skolen, siden han er fotball gal av Læreren til Abe. Abe ser at læreren hans snakker med faren hans, og nå tror han at ” han skal til onkel får gå på skole der, men han får ikke vite at han skal starte på fotball skole før han ser det selv.

 

Faren til Abe sier Abe ”Gjør deg klar vi skal gå!”. Abe tar med seg fotballen sin, og han og faren hans går den lange veien til fotball skolen, og nå som de er fremme sier faren hans ”Åpne porten.” Han ser at det er en fotball skole, og han blir ganske glad. Faren sier du trenger ikke fotballen din her, men fotballsko trenger du.

 

New York, USA:

Jeg og pappa ser på Real Madrid kamp på TV-en vår, men mamma liker ikke at jeg og pappa ser på TV. Hun mener at jeg som er jente bør ikke se på en fotballkamp, men at jeg bør rydde hele huset.

 

Jeg starter på et fotballag, da mener jeg et jentelag. Jeg har en kjempegod trener som hjelper oss når vi trenger hjelp. I morgen har vi en kamp hvor jeg må trene til kampen. Jeg og mitt lag har tenkt å vinne den kampen.

 

Kampen er over, og nå som jeg er i treninga som har jeg fått beskjed om å spille spiss slik at jeg kan score. Etter at det har gått par minutter i treningskampen så faller jeg ned på bakket etter en takling fra motstanderen. Jeg har det så vondt nå, men så kommer treneren og ser hva som har hent med meg. Han sier at jeg skal til sykehuset, og det ser ut at jeg har brukket beinet mitt.

 

Dattera mi er på sykehuset får jeg vite så jeg tar bilen til sykehuset. Hun er rundt 23år, men hun må ha noen ved siden av seg som kan hjelpe henne. Når jeg er der så får jeg vite at hun er i operasjon salen. Etter par halvtimer så er operasjonen over, og ser at hun har brukket beinet. Doktoren sier at hun ikke kan spille fotball mener, men hvis du spiller så mister du beinet. Velg mellom fotball eller beinet ditt sier moren hennes.

 

Treneren ringer til sykehuset for å snakke med henne, men moren hennes tar telefonen og hun sier at henne sover og at henne ikke kan spille fotball mer. Moren hennes bytter ut fotball blad med et modellblad fordi hun skal glemme fotball.

 

Faren hennes har en plan hvordan treneren kan komme inn for å snakke med dattera hans. Faren tar Moren hennes på en date og lar døra stå åpen slik treneren kan komme inn å møte dattera. Dattera spør, ”Hva gjør du her til treneren?”, og han sier ”Det er en trener som vil ha tilbake en god spiller på laget sitt.” Henne svarer tilbake ” Beinet mitt er ødelagt!, hvordan skal spille da?” Han sier ”Bruk venstrebeinet”.

 

Treneren hennes hjelper henne å trene opp venstrebeinet hennes slik at hun skal spille fotball igjen. Hun øver med venstrebeinet og bruker venstrebeinet videre i kampene.

 

Madrid, Spania:

Jeg er en lærer som bor i Madrid, Spania. I år skal jeg lære 6.klassinger i historie på skolen. Jeg fikk en nok respekt i klassen, og de var flink med å si navnene sine når jeg ba om det. Naboen min er en bestemoren til en elev jeg har i historie.

 

I dag når jeg var på skolen for å lære elevene så fikk høre at både lærerne og elevene er opptatt av Real Madrid. Jeg ble opptatt av hva Real Madrid var, siden både mine kollegaer var opptatt av Real Madrid. Etter noen timer finner jeg ut at det er en fotball lag som ble dannet i 1902. I Real Madrid er det mange gode spiller, og jeg fikk høre at de ble kjøpt opp av Real Madrid, men hvor pengene kom fra vet jeg ikke.

 

En dag møtet jeg bestemoren rett foren blokka hvor vi bor, og fortalte henne at jeg er historielæreren til barnebarna hennes. Siden henne måtte gå så fikk jeg ikke snakke med henne lenger.

 

Når jeg kom neste dag på skolen så var alle sammen lei seg. Jeg visste hva grunnen var, men senere fikk jeg høre av lærere i spisepausen at Real Madrid tapte, og derfor er alle sammen lei seg. Jeg syns det var litt rart at alle ble lei seg når det laget tapte.

 

Etter noen dager så jeg bestemoren hans, og jeg fikk høre at Real Madrid var yndlingslaget til familien siden henne var sammen med sin mann hver gang det var en kamp der Real Madrid spilte. Læreren hadde kjøpt noen billetter til Real Madrid sin kamp for å se på og som kom i posten, men han la billettene i dørmatta hennes slik at de kunne for lov til å se Real Madrid kampen en gang til.

Legg inn din tekst!

Vi setter veldig stor pris på om dere gir en tekst til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!

Last opp tekst